Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Η παντιέρα του συστήματος

Παναγιώτης  Λιάκος

Η σημαία της ομηγύρεως που εξουσιάζει τη χώρα είναι αυτή που βλέπουμε στη φωτογραφία να προβάλλεται πάνω στη Βουλή.


Κάποιοι παράλλαξαν ζωγραφικό πίνακα* και άλλαξαν τη σημαία του Αγώνα του 1821 με εκείνη της ομοφυλοφιλίας (υπάρχει και τέτοια). Ορισμένοι βουλευτές καμώνονται ότι δυσαρεστήθηκαν. Κακώς!

Η σημαία των εμφανιζομένων ως εκπροσώπων των ομοφυλοφίλων, των τραβεστί, των 62 φύλων και των συναφών συλλογικοτήτων είναι η ανεπίσημη, αλλά αληθής σημαία ενός αριστοτεχνικά δομημένου συστήματος, που καθιστά τους κυβερνώντες πλουσιότερους και τον λαό πάμπτωχο, βαίνοντα προς εξανδραποδισμό.

Αυτή τη σημαία την αγαπούν στη Βουλή, μιλά στην καρδιά τους, εκφράζει τις προτιμήσεις, τα βιώματα και τις επιδιώξεις τους. Αυτό δεν είναι αβάσιμος ισχυρισμός, αλλά συμπέρασμα, το οποίο συνάγεται από τις πράξεις των πολιτικών του… συρμού. Στη μεγάλη φωτογραφία βλέπετε το κτίριο της Βουλής, που φωταγωγήθηκε με τα χρώματα της παντιέρας της παρελάσεως «ομοφυλόφιλης υπερηφάνειας». Οι βουλευτές, που ψηφίζονται με πάθος από το εκλογικό σώμα, σκέφτηκαν ότι έτσι έπρεπε να φωταγωγηθεί το κτίριο της Βουλής (το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019) για να τιμηθεί το Φεστιβάλ «Υπερηφάνειας Αθήνας 2019». Στη μικρή φωτογραφία βλέπουμε την αντιπροσωπία της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Φεστιβάλ Ομοφυλόφιλης Υπερηφάνειας 2018: στο κέντρο, ο νυν υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, δίπλα του, η νυν υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου και, δεξιά της, ο νυν πρόεδρος της ΕΡΤ Κωνσταντίνος Ζούλας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει πάψει να μεριμνά για το καλώς έχειν των αρχισυνδικαλιστών των παρενδυτικών, των τραβεστί, των ομοφυλοφίλων κ.ά. Προσοχή, όχι με το σύνολο, αλλά με τους αυτοαποκαλούμενους επικεφαλής της «κοινότητας» (που δεν γνωρίζουμε κάθε πότε έχει αρχαιρεσίες, το σύστημα εκλογής διοικητικού συμβουλίου, το προσοντολόγιό του κ.λπ.). Λίγες ημέρες πριν από τον εορτασμό της συμπλήρωσης 200 ετών από το ξέσπασμα της Επανάστασης του 1821, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δημιούργησε Επιτροπή Εθνικής Στρατηγικής για την Ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+. Εθνικό τυφέκιο στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου δεν θα δούμε, αλλά επιτροπή για τους αρχισυνδικαλιστές των παρενδυτικών, των τραβεστί, των ομοφυλοφίλων θα έχουμε. Το ζητήσαμε προεκλογικώς, το λαμβάνουμε μετεκλογικώς…

*Το βέβηλο γραφιστικό δεν θα το δείξουμε. Η ασχήμια δεν πρέπει να έχει τόσο χώρο στη δημόσια σφαίρα.

ΠΗΓΗ newsbreak

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου