Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Η απάτη του… κοροϊδοϊού είναι ένα σχέδιο για την υποταγή και τον έλεγχό μας! Ας ξυπνήσουμε!!


Άρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη (ελάχιστα διασκευασμένο)




Το σχέδιο υποταγής μπάζει από παντού...Βλέπετε τι γίνεται από τα μέτρα που παίρνουν οι ΕΙΔΙΚΟΙ!!! Στα λεωφορεία ,τα τρένα τα πλοία κενές θέσεις και 50% στην επιβίβαση .Στις παραλίες 4 μέτρα η απόσταση από κάθε ομπρέλα και 1,5 μέτρο η απόσταση μεταξύ μας!!! Στην εστίαση μόνο εξω και λίγα τραπεζοκαθίσματα!!
Στα αεροπλάνα ο ένας πάνω στον άλλο!! Οι θάνατοι από άλλες αιτίες καταγράφονται από Κορωνοιό...Οι νεκροψίες απαγορεύονται για να μην μάθεις την αλήθεια. Ε τι άλλο θέλεις για να καταλάβεις ότι σε ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ…Κυκλοφορούν οι πολιτικοί χωρίς μάσκες και όλοι, ο ένας  δίπλα στον άλλον, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία με τον αρχηγό της αγέλης …
Τα Βαμπίρ της κυβέρνησης !! Ο Μπακογιάνης κάνει εγκαίνια (14/05/20) στην Ομόνοια για το συντριβάνι και γίνεται του συνωστισμού το κάγκελο.Πριν από λίγες μέρες τα ΜΑΤ κυνηγούσαν τους νεαρούς που μαζεύονταν στις πλατείες. H νέα πλατεία Ομονοίας που εγκαινίασε ο Κώστας Μπακογιάννης, ήταν γεμάτη από κόσμο, αλλά αυτή τη φορά ΜΑΤ δεν υπήρχαν. Τελικά, υπάρχουν πλατείες δύο ταχυτήτων αυτές που κολλούν ιό και αυτές που δεν κολλούν!!! Η ΜΟΥΦΑ του κοροιδοιού αποκαλύφθηκε!!

Η επιβεβαίωση ότι όλα είναι ΣΧΕΔΙΟ υποταγής και ελέγχου των πολιτών...Ακόμη όμως υπάρχουν ΤΟΥΒΛΑ που τρώνε αμάσητο οτι τους μεταδίδουν τα Μέσα εξαπάτησης..Το μεγάλο μάζεμα και το μαρκάρισμα μαγειρεύουν και οι Μπετόβλακες πιστεύουν τα παραμύθια..Είναι δύσκολο να χωνέψουν κάποιοι την αλήθεια και πιστεύουν τις Κυβερνητικές μαριονέτες που εκτελούν εντολές της αιμοδιψούς Διεθνούς συμμορίας της Νέας τάξης. Και τα πρόβατα πιστεύουν ότι μας έκλεισαν μέσα, ενώ ακινητοποίησαν την Οικονομία ζώντας όλοι μας ένα ΒΟΥΒΟ ΚΡΑΧ, δήθεν για να μας προστατεύσουν...από ένα ιό με ανύπαρκτο δείκτη θνησιμότητας.

Το παραμύθι τους μπάζει από παντού και είναι κακοστημένο. Θέλουν να μας αποξενώσουν ολους εμας την οικογένεια τους φίλους μας τις παρέες μας ακόμη και τα παιδιά μας.Γι αυτό χτυπάνε και στα σχολεία με κάμερες κ.α για να μεγαλώνουν χωρίς ανθρώπινες επαφές να διαλύσουν τις φιλίες ,να φοβούνται τα μικρόβια και τους ανθρώπους να κλείνονται σπίτι και να μάθουν να υπακούουν σε ότι τους επιβάλουν οι εκάστοτε κυβερνήσεις που θα λειτουργούν δήθεν για το καλό τους
Η εγκληματική Συμμορία έχει τα πάντα, όλο το χρήμα, δεν ενδιαφέρονται για τους πολίτες .Τρέφονται με το αίμα μας  και θέλουν τις ζωές μας, να φεύγουνε όποτε αυτοί θα καθορίσουν...Τρέφονται με την επιθανάτια αγωνία μας και χαίρονται που οι περισσότεροι  είναι πανικοβλημένοι από το φόβο τους και έχουν υποταχθεί...Τρέφονται από το ξεζούμισμα των ψυχών μας .Τρέφονται όταν δεν έχουμε εργασία και πεινάμε. Τρέφονται όταν πηδάμε από τα μπαλκόνια, όταν αυτοκτονούν συμπολίτες μας...Είναι τα ΒΑΜΠΙΡ της Νέας Τάξης. Και η Κυβέρνηση μας, η οποία ανήκει στο στρατόπεδο του ΕΧΘΡΟΥ της Χώρας και των πολιτών, μαζί με την Αντιπολίτευση είναι  τα υποτακτικά δουλοπρεπή ανθρωποειδή που δεν αντιστάθηκαν  στα σχέδια των Νεοταξιτών και μας έδωσαν να μας  φάνε ζωντανους  και να τρέφονται με τον βασανισμό μας.Οι  εντολείς τους, αυτές οι μιαρές υπάρξεις, αυτά τα Παρανοϊκά Ναζίδια...και οι δικές μας πολιτικές μαριονέτες είναι ένα και το αυτό!!
ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΞΩ και ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΙΡΟΥΜΕ ή ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ..Εφαρμόζουμε το αρθρο 120 του Συντάγματος και ο Λαός αναλαμβάνει την εξουσία από τα ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΒΑΜΠΙΡ πριν ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ να μας ΠΙΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ..


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου