Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Δεν είναι ο κορωνοϊός. Είναι τα ηλίθια μέτρα ηλίθιε που αλλάζουν τον κόσμο μας.

Κάθε συνετός άνθρωπος με λίγο μυαλό καταλαβαίνει ότι αυτήν την στιγμή γινόμαστε μάρτυρες του ξεδιπλώματος της νέας τάξης. Τα ηλίθια μέτρα δεν παίρνονται επειδή κάτι άλλαξε, όπως προσπαθούν να μας πείσουν από την αρχή. Με πρόσχημα τον κορωνοϊό τα ηλίθια μέτρα είναι αυτά που θα αλλάξουν τον κόσμο που ξέραμε. Δεν είναι ο κορωνοϊός. Είναι τα ηλίθια μέτρα ηλίθιε, θα μπορούσε να έλεγε ένας άλλος γνωστός τίτλος… και θα συνέχιζε… και αν δεν πείσει ο κοροδοϊός θα επιχειρήσουν να επιβάλλουν τα μέτρα με πραγματικά θανατηφόρα μέσα.
Για την ελευθερία μας η αντίσταση σε αυτά τα μέτρα είναι μονόδρομος. Κι όμως η διοικούσα Εκκλησία της Ελλάδος, σε αυτήν την τόσο κρίσιμη στιγμή για την ανθρωπότητα, έχει γίνει αρωγός στην διάδοση της μεγαλύτερης απάτης των τελευταίων αιώνων, της απάτης των «απαραίτητων μέτρων» που υφαίνουν την σκλαβιά της ανθρωπότητας. Ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου, βασιλικότερος του βασιλέως, ασπάζεται με θέρμη αυτά τα μέτρα, ακόμη και το… εμβόλιο!

Για τους Ορθοδόξους αυτή η «σκλαβιά» ισοδυναμεί με θάνατο διότι βλέπουμε την επικράτηση του κοσμικού πνεύματος στην Εκκλησία και τον εξοβελισμό του Μυστηρίου και της εκκλησιαστικής μας ζωής. Ποιός θα μπορούσε να το φανταστεί ότι θα ακούγαμε τους Μητροπολίτες να μας λένε «μπράβο» που ήμασταν υπάκουοι και δεν εκκλησιαστήκαμε και δεν κοινωνήσαμε το Πάσχα. Ότι θα βλέπαμε να προσβάλλεται η Ιερωσύνη και η Θεία Κοινωνία. Ποιός θα μπορούσε να το φανταστεί ότι θα μετέτρεπαν τους Ναούς σε κλαμπς προνομιούχων. Ότι θα βλέπαμε την απόλυτη αποϊεροποίησή τους με απολυμάνσεις, μάσκες, αντισηπτικά, γάντια, κάλαθους απορριμμάτων, αποστάσεις πιστών, απαγορευτικές κορδέλες μπροστά στα Ιερά προσκυνήματα, μέχρι και φουσκωτούς μέσα στους Ναούς. Ποιός θα μπορούσε να το φανταστεί ότι θα βλέπαμε μια αδιάφορη ΔΙΣ και πλείστους Ιεράρχες να παρακολουθούν άπραγοι τον διωγμό των ευλαβών ιερέων και πιστών. Ότι θα βλέπαμε Αρχιερείς να διδάσκουνε την απιστία και να συγχαίρουν τους διώκτες της Εκκλησίας.
Ο οικουμενισμός έφτασε στο κατώφλι μας. Είναι πολύ σημαντικό να ξυπνήσει ο Λαός του Θεού και να το καταλάβει αυτό. Ο έσχατος φύλακας της Πίστεως ΔΕΝ πρέπει να δεχτεί στην πράξη αυτή την βλάσφημη κατάσταση.
Δεν είναι ο κορωνοϊός. Είναι τα ηλίθια μέτρα ηλίθιε που αλλάζουν τον κόσμο μας.
Φαίη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου