Σάββατο 16 Μαΐου 2020

ΠΑΝΔΗΜΙΑ 2 το 2025 από βιοτρομοκρατική επίθεση προβλέπει ο Άρχοντας των εμβολίων ο Γκέιτς.




Ξαναχτύπησε με δυσοίωνες προβλέψεις ο Γκέιτς..ο Άρχοντας των Εμβολίων.Η νέα πρόβλεψη του Μπιλ Γκέιτς είναι «Πανδημία 2» που θα επέλθει το 2025 ως βιοτρομοκρατική επίθεση.
Στη δημοφιλή εκπομπή LATE Show”, με τον Stephen Colbert στο CBS ο ιδρυτής της “Microsoft” ανακοίνωσε μια νέα πανδημία που, σύμφωνα με τον ίδιο, θα μπορούσε να χτυπήσει τον κόσμο σε πέντε χρόνια.
“Η πανδημία 2 έρχεται. Θα είναι μια βιοτρομοκρατική επίθεση. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μου, θα εκτελεστεί το 2025”, δήλωσε ο Γκέιτς σε μια συνέντευξη μέσω του Skype.
Από τότε που αποσύρθηκε από τη Microsoft, ο Μπιλ Γκέιτς ασχολήθηκε με την ”φιλανθρωπία” και το 2000 αυτός και η σύζυγός του Μελίντα ίδρυσαν ένα ίδρυμα αφιερωμένο στον εμβολιασμό μη εμβολιασμένων παιδιών σε περιοχές όπου η πολιομυελίτιδα δεν έχει ακόμη εκριζωθεί.
Ο Γκέιτς, του οποίου το ίδρυμα ασχολείται με την εξεύρεση εμβολίου κατά του ιού covid19, αναφέρθηκε επίσης στην τρέχουσα πανδημία.
“Λόγω του κορωνοιού, θα ζήσουμε έτσι μέχρι το καλοκαίρι. Αλλά μέχρι τότε, θα χρειαστούμε ένα θαύμα. Μπορούμε να δούμε την επίδραση του εμβολίου μόνο αργότερα. Φοβάμαι ότι το πραγματικό όφελος μπορεί να φανεί μόνο σε δύο χρόνια. Κανείς δεν κερδίζει, όλοι χάνουμε”, είπε.
”Το σύστημα που έχει τεθεί σε εφαρμογή τώρα για τη “Πανδημία 1” (coronavirus) θα χρειαστεί για τη “Πανδημία 2”, μια “βιοτρομοκρατική επίθεση” δήλωσε…..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου