Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Στρατιώτης του Χριστού και της Ελλάδας!

Νικόλαος Ταμουρίδης 
Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α' Υπαρχηγός ΓΕΣ  
Αντιπρόεδρος ΔΕ Ελεύθερης Πατρίδας


Η

 Oρθοδοξία, οι ρίζες μας, η πολιτιστική μας παράδοση, η ταυτότητα του λαού και του έθνους μας είναι ιερά και απαράβατα και απαιτείται να τα διαφυλάξουμε απαραβίαστα!

Επειδή πολλά γράφονται, λέγονται και ακούγονται για την Πανθρησκεία (δήθεν ένωση όλων των θρησκευμάτων) και τον Οικουμενισμό (δήθεν ένωση όλων των χριστιανικών ομολογιών), αισθάνομαι την υποχρέωση να καταθέσω απλά την ταπεινή μου άποψη, προϊόν μελέτης των παγκοσμίων πολιτικών και θρησκευτικών δρώμενων κατά τις τελευταίες δεκαετίες.

Είναι πλέον σαφές, καθόσον διατυμπανίζεται περίτρανα από διάφορα ντόπια και ξένα φερέφωνα, ότι η Νέα Παγκόσμια Τάξη βιάζεται να ολοκληρώσει την εφαρμογή του νέου Παγκόσμιου Συστήματος και να εγκαθιδρύσει δια πυρός και σιδήρου μια Παγκόσμια Διακυβέρνηση, δηλαδή μια αυταρχική Παγκόσμια Δικτατορία.

Αυτή η προσπάθειά των γκλομπαλιστών (παγκοσμιοποιητών), οι οποίοι φαίνεται ότι την χρονιά που διανύουμε "δίνουν τα ρέστα τους", εκτός των άλλων πολιτικο-οικονομικών σχεδίων τους, σκοπεύει να αναδείξει ως "καρδιά" του Συστήματος ένα Πανανθρώπινο Πολιτιστικό πρότυπο, μέσω του λεγόμενου Συγκρητισμού.

Ο Συγκρητισμός αναφέρεται στην μίξη διαφορετικών πολιτιστικών αξιών και προτύπων. Εφαρμοζόμενος στην πολιτική την προσδιορίζει ως «συγκρητιστική πολιτική», στην τέχνη και στον πολιτισμό λέγεται «εκλεκτικισμός», ενώ στην θρησκεία καλείται Θρησκευτικός Συγκρητισμός.

Θρησκευτικός λοιπόν Συγκρητισμός είναι ο συνδυασμός διαφορετικών πίστεων και παραδόσεων, με ανάμειξη πρακτικών διαφόρων σχολών σκέψης, με σκοπό την προσέγγιση διαφορετικών θρησκευτικών δογμάτων για την επιβολή μιας δήθεν ενότητας.

Έτσι, την τελευταία ιδίως δεκαετία, βλέπουμε μια τρομερή και αγωνιώδη προσπάθεια προσέγγισης διαφόρων θρησκευτικών δογμάτων και δοξασιών, η οποία στηρίζεται ιδιαίτερα στα θέλγητρα της εξουσίας και του χρήματος, αλλά και στην χρήση της απειλής και του φόβου. Ουσιαστικά επιχειρείται μια δήθεν ένωση όλων των θρησκειών, δήθεν επειδή όλες πιστεύουν στον ίδιο Θεό -αφού ένας είναι ο Θεός-, έτσι ώστε τελικά να καταλήξουμε σε μια Πανθρησκεία, πολτοποιώντας ουσιαστικά κάθε υπάρχουσα έννοια θεολογίας και πίστεως.

Γνωρίζοντας λοιπόν τα τεκταινόμενα σε παγκόσμιο αλλά και σε εθνικό επίπεδο, ως απλός Έλλην και Ορθόδοξος Χριστιανός, δηλώνω μετά παρρησίας ότι:

- Απορρίπτω κάθε σκέψη και μόνο για την πολτοποίηση της μόνης και αληθινής πίστης στον Χριστό με άλλα θρησκεύματα.

- Δεν αποδέχομαι την σύνθλιψη της Ορθοδοξίας σε ένα δήθεν ενωτικό Χριστιανικό σχήμα, με τη μέθοδο του ''φτηνού παζαριού'' αποδοχής αμοιβαίων υποχωρήσεων σε υψίστης σπουδαιότητας θεολογικά θέματα και μάλιστα υπό την πρωτοκαθεδρία, όπως φαίνεται, του Πάπα.

- Διακηρύσσω ότι η Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη σε καμία περίπτωση δεν είναι διαπραγματεύσιμη. Οι οικουμενικές σύνοδοι, οι ιεροί κανόνες και τα κελεύσματα των αγίων πατέρων της Ορθοδοξίας δεν τίθενται υπό ουδεμία αμφισβήτηση.

- Επισημαίνω ότι όλες αυτές οι δήθεν ενωτικές κινήσεις εντάσσονται στην προσπάθεια εδραίωσης της Νέας Παγκόσμιας Τάξης ή μάλλον «αταξίας», η οποία επιδιώκει την διάλυση των κρατών-εθνών, ισοπεδώνοντας τα συστατικά στοιχεία των εθνικών ταυτοτήτων, με σκοπό τη δημιουργία μιας αυταρχικής παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Είναι πλέον πασιφανές ότι ο μεγάλος εχθρός της παγκοσμιοποίησης είναι ο Χριστός και μαζί του ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου