Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ από τα χείλη της Ματίνας Παγώνη!!

             Νίκος Αντωνιάδης - Δικηγόρος



ΕΞΕΤΑΖΩ  ΠΛΕΟΝ  ΤΗΝ  ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ  ΤΗΣ  ΠΡΩΤΗΣ  ΜΕΓΑΛΗΣ  Ο Μ Α Δ Ι Κ Η Σ  ΜΗΝΥΣΗΣ

_________________________________

AΠΙΣΤΕΥΤΗ  ΟΜΟΛΟΓΙΑ  ΤΗΣ  ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗΣ  ΤΩΝ  “ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ”  ΚΑΙ  ΤΗΣ  ΜΕΘΟΔΕΥΣΗΣ  ΤΟΥ  LOCK  DOWN !!

_______________________________

ΜΑΤΙΝΑ  ΠΑΓΩΝΗ,  ΓΙΑ  ΤΑ  ΧΘΕΣΙΝΑ  1698  “ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ” :

“ΜΗ  ΔΙΝΕΤΕ  ΣΗΜΑΣΙΑ  ΣΤΑ  ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ...

....ΕΓΙΝΑΝ  ΛΙΓΟΤΕΡΑ  ΤΕΣΤ” :

ΚΑΙ  ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ  ΤΟ  ΕΓΚΛΗΜΑ !!!

Γιατί και πολύ έξυπνους, δεν τους λες...

______________________________

Σήμερα, στον ΣΚΑΪ, η Ματίνα Παγώνη, με αυτήν την ενοχλητική φωνή, προκειμένου προφανώς να μας πει ότι δεν πάνε και καλύτερα τα πράγματα επειδή “έπεσαν” τα “κρούσματα”, χωρίς να συνειδητοποιεί τι ομολογεί, είπε τα εξής απίστευτα:

https://www.skaitv.gr/episode/enimerosi/simera/2020-11-16-06

Από το 01:01:24

“Τα 1.698 νέα κρούσματα που ανακοίνωσε την Κυριακή ο ΕΟΔΥ δεν θα πρέπει να τα λάβουμε υπόψη μας, καθώς τα δείγματα ήταν τα μισά, δηλαδή έγιναν περίπου 14.000 μοριακά τεστ και 1.600 rapid.”

Οπότε, άμα θέλουν, απογειώνουν τον αριθμό των τεστ, βγάζουν 50.000 “κρούσματα” και μας στέλνουν στον πλανήτη Άρη για να γλυτώσουμε.

Πρόκειται για τρομακτική ομολογία. Η Ματίνα Παγώνη επιβεβαίωσε όλους εμάς τους “ψεκασμένους” που φωνάζουμε, ότι δημιούργησαν μία πλασματική, μία τεχνητή κατάσταση φόβου και τρόμου (για την οποία μέχρι και η γερμανική Bild τους πήρε χαμπάρι), για να δικαιολογήσουν το lock down.

Και επιβάλλοντας το lock down, και βάζοντας ταυτόχρονα την Αλ Κάιντα των ΜΜΕ να συνεχίσει την τρομοκράτησή μας, μας φέρνουν ένα βήμα πριν από τον γκρεμό, ώστε μόνο το εμβόλιο να μπορεί να μας σώσει από την πτώση στο κενό.

Και επειδή τα “λίγα” 1.698 “κρούσματα”, χάλασαν λίγο το οργανωμένο σχέδιο τρομοκράτησής μας, έσπευσε η Ματίνα Παγώνη να “διορθώσει” τα πράγματα, τινάζοντας όμως, άθελά της, στον αέρα το οικοδόμημα του τεράστιου εγκλήματος σε βάρος του ελληνικού λαού.

Και να σκεφτεί κανείς, ότι σε όλα αυτά τα “κρούσματα” που ανακοίνωναν τις ημέρες πριν την επιβολή του lock down, είναι και αυτά από τα τεστ εκείνα που ποτέ δεν έγιναν, και για τα οποία έχω ζητήσει εισαγγελική έρευνα σε όλη τη χώρα.

Οπότε, αντιλαμβάνεται κανείς για τι πράγμα μιλάμε.

Θυμάστε που μας έλεγε η Ματίνα Παγώνη ότι αν φτάσουμε τα 2.000 “κρούσματα”, τα νοσοκομεία “δεν θα αντέξουν”, ενώ φυσικά όλα αυτά τα “κρούσματα” ούτε έξω από τα νοσοκομεία δεν θα περνούσαν;

Ε, αύξησαν τα τεστ, έφτασαν τα “πολυπόθητα” 2.000 “κρούσματα”, και μας έκλεισαν μέσα.

Απλά πράγματα...

Με τα κρούσματα πάνω κάτω, σαν ασανσέρ, πότε μέσα πότε έξω, πότε μάσκες πότε όχι μάσκες, μας σπάνε τα νεύρα, μας διαλύουν το ηθικό, σκορπίζουν τη ζωή μας, ώστε στο τέλος θα παρακαλάμε εμείς την Pfizer και την κάθε Pfizer να κάνει γρήγορα...

Όταν εγώ έλεγα ότι αν πέρσι, στη γρίπη, κάναμε τα μισά τεστ που κάνουμε για τον κορωνοϊό τώρα, θα είχαμε 1.000.000 “κρούσματα” και θα έπρεπε να μας κλειδώσουν στις αποθήκες, φαντάζομαι ότι ήμουν “ψεκασμένος”.

Όταν όλοι εμείς φωνάζουμε ότι αυξήσανε τα τεστ για να αυξηθούν τα “κρούσματα” για να μας κλείσουν μέσα, και ότι έχει δημιουργηθεί ένας μηχανισμός εργαλειοποίησης των “κρουσμάτων”, είμαστε επίσης “ψεκασμένοι” και “συνωμοσιολόγοι”.

Αν, λοιπόν, εγώ και εσείς, είμαστε όλα αυτά...

...η κυρία Παγώνη τι είναι...;

Ώστε εξετάζω σοβαρά πλέον την προοπτική, αυτή να είναι πλέον η πρώτη μεγάλη ομαδική μήνυση.

Να τελειώνουμε πια με αυτούς.

Δεν πάει άλλο.

ΠΗΓΗ facebook

1 σχόλιο:

  1. Συνεχίστε κ. Αντωνιάδη με την ίδια μαχητικότητα. Σας ευχαριστούμε που τους αποκαλύπτεται.Βεβαια στην προκειμένη περίπτωση εφαρμόστηκε για άλλη μια φορά το ρητό, η λανθάνουσα γλώσσα λέει την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή